CRM via iPad: RealDolmen en Niko vinden elkaar in hun innovatieve aanpak

De concurrentie voorblijven door middel van innovatie doe je door kort op de bal te spelen. En daarbij wordt al lang niet meer gerekend in jaren. Zelfs een maand meer of minder kan het verschil maken. Net dan is het van levensbelang om te kunnen rekenen op een IT-partner die niet alleen over de nodige kennis beschikt, maar ook dezelfde ambitie tot vernieuwing heeft. Zo’n partner vond Niko in RealDolmen.

Niko is Belgisch marktleider op het vlak van schakelaars en stopcontacten en biedt meer dan vijfduizend producten en oplossingen aan voor schakelmateriaal, deurtelefonie,  lichtregeling en huisautomatisering. Het bedrijf commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in zeven  Europese landen: België, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Polen, Slowakije, en het Verenigd Koninkrijk. Via distributeurs over de hele wereld brengt Niko zijn producten op de internationale markt.

Al jaren legt het bedrijf uit Sint-Niklaas de nadruk op vooruitstrevende technologieën en een doordacht design. Het mag dus niet verwonderen dat het al snel de mogelijkheden van de iPad van Apple zag, in de eerste plaats als gebruiksvriendelijk commandocentrum voor de geïntegreerde domoticaoplossing Niko Home Control. Dat resulteerde in een gratis app voor de eindklanten. Vervolgens kwam het idee om de iPad ook in te zetten als mobiele metgezel voor de eigen salesvertegenwoordigers. Bijvoorbeeld om op een directe en aangename manier de portfolio voor te stellen aan klanten, maar ook voor businesstoepassingen.

Lees de volledige case op de realdolmen website.

Nog meer getuigenissen van klanten van RealDolmen vindt u hier.

Share
Posted in Interview, RealDolmen | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>