Kom RealDolmen ontdekken op de innovatie route

Op 18 en 19 april organiseert Bemas (Belgian Maintenance Association) hun jaarlijkse Maintenance beurs, het event voor industrieel beheer en asset management.

Dit jaar heeft Bemas een volledige Innovatie Route uitgestippeld die langs een aantal bedrijven loopt die genomineerd zijn voor de Bemas Innovation Award 2012, een prijs voor het meest vernieuwende bedrijf.

RealDolmen behaalde deze nominatie met de ontwikkeling van een Punch-out koppeling tussen onze EAM oplossing Rimses en een e-Catalogus. Deze ontwikkeling is er gekomen onder impuls van een gezamenlijk initiatief van enkele marktleiders in de industriële toelevering, namelijk de creatie van een “one stop shopping” internetportaal.  Door de goederen van verschillende fabrikanten te  bundelen in een gezamenlijke elektronische internet-catalogus, zoals Tradcom, kunnen voor elke klant de juiste producten met de juiste prijsafspraken beschikbaar gesteld worden.  Om het inkoopproces voor een logistieke gebruiker sterk te vereenvoudigen, heeft een Rimses gebruiker de mogelijkheid om via een koppeling naar een e-Catalogus, de bestelling van MROartikels rechtstreeks te plaatsen, waarbij de artikelgegevens, met bijhorende prijzen worden opgehaald en ingeladen in het Rimses pakket. Niet alleen de bestelaanvraag is zo meteen beschikbaar voor de bestelling, maar ook het artikelbestand en de prijsgegevens worden in Rimses aangevuld.

Deze beurs gaat door in de Antwerp Expo en je komt RealDolmen zeker tegen via de Innovatie Route op stand C3024. Wij geven daar graag meer informatie over hoe onze Punch-out koppeling werkt, maar ook hoe wij algemeen met Rimses een goede oplossing kunnen bieden op de uitdagingen binnen maintenance en asset management.

Share
Posted in Awards, Events, News, RealDolmen | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

One Response to Kom RealDolmen ontdekken op de innovatie route

  1. Pingback: Rimses Mobile op weg naar een innovatieve prijs | RealDolmen Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>