Ontdek vandaag de tools van de toekomst samen met RealDolmen en Microsoft

De dagelijkse verantwoordelijkheden van een ICT-verantwoordelijke bij een lokaal bestuur zijn enorm. Zonder het werk van de ICT-verantwoordelijke valt een stads- of gemeentebestuur volledig stil. Komt daar nog eens bij dat de vraag van collega’s en bestuurders naar betrouwbare (communicatie)toepassingen als e-mail, intranet, backoffice applicaties,… blijft stijgen. En dit alles terwijl het budget onder druk staat, u dag en nacht moet bereikbaar zijn voor problemen én flexibel zoekt naar een oplossing voor elke uitdaging.

Microsoft zocht en vond oplossingen die locale besturen toelaten om anders te werken én te voldoen aan de stijgende verwachtingen en licht drie van deze oplossingen toe tijdens een gratis informatiesessie. Vanuit zijn ervaring in de sector en als gewaardeerde single soucre speler op de Belgische markt, zal RealDolmen niet ontbreken het programma van deze Roadshow:

‘Het nieuwe werken’ met Microsoft Lync: Microsoft Lync combineert vanuit één gebruiksvriendelijke interface telefonie, chat, video- en webconferencing,… en dit allemaal binnen uw vertrouwde Office omgeving. Lync kan geïntegreerd worden met uw bestaande telefooncentrale. Via een concrete case bij een lokaal bestuur lichten we de voordelen van Lync toe.

Meer informatie over de data en hoe in te schrijven op onze website.

Share
Posted in Events, News, RealDolmen | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>