Rimses op de Innovatieroute

Zoals we vorige maand al even aankondigden, staat RealDolmen met Rimses, haar EAM oplossing, op de Maintenance 2012 beurs. Op 18 april kan je een uitgestippelde route volgen die je langs alle standhouders brengt die kans maken op de Bemas Innovation Award 2012.

maintenance 2012

Op 18 April, om 14u kan je de presentatie bijwonen van de Rimses inzending op de RealDolmen stand te vinden op locatie C3024. Daar wordt het dossier gepresenteerd over de Punch-out koppeling tussen Rimses en een e-Catalogus.

De koppeling zal het inkoopproces voor een logistieke gebruiker sterk vereenvoudigen, want het geeft een Rimses gebruiker de mogelijkheid om via een koppeling naar een e-Catalogus, de bestelling van MRO-artikels rechtstreeks te plaatsen, waarbij de artikelgegevens, met bijhorende prijzen worden opgehaald en ingeladen in het Rimses pakket. Alle artikels uit de e-Catalogus van een leverancier, zijn steeds online beschikbaar met alle nodige technische informatie, dit artikelbestand wordt onderhouden door de toeleverancier.

Natuurlijk kan u tijdens de hele beurs terecht op de stand voor meer informatie over Rimses.

Share
Posted in Awards, Events, RealDolmen | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>