RealDolmen presenteert sessie over Closed Loop Marketing op 15de Data Driven Marketing Congress

Bedrijven bezitten vaak massa’s data, maar weten niet altijd goed hoe die uit de systemen te halen en of die data wel correct, eenduidig of relevant is. Zelfs als dat allemaal wel goed zit, is het nog de vraag hoe u van die data bruikbare informatie maakt die op een zinvolle manier ter beschikking is van uw medewerkers, of zelfs van uw klanten.

Nochtans is deze data een van de belangrijkste wapens die u ter beschikking heeft om als bedrijf succesvol te zijn.

datadrivenmarketingcongresSTIMA organiseert daarom op 24 mei het 15de Data Driven Marketing Congress waar dit onderwerp in een aantal sessies uitgediept wordt.  Van de interpretatie van digitale body language tot social-data-driven CRM en van slimme lead nurturing tot het afsluiten van de koop.

Tim Claes, Business Strategy Manager Enterprise Solutions bij RealDolmen presenteert tijdens het congres een sessie onder de titel “Geautomatiseerde Closed Loop Marketing… Nieuwe wijn in oude vaten?

Waarom u zijn sessie moet bijwonen, laten we hem zelf verwoorden:

Tim-Claes“Bovenaan op de agenda van CMO’s moet de automatisatie van Closed Loop Marketing staan. Waarom? Heel simpel. Omdat 88% van de top presterende bedrijven gebruik maakt van Closed Loop Marketing. Daartegenover staat dat slechts 43% van de gemiddelde presterende organisatie er ook gebruik van maakt. Als dat geen goede reden is. En omdat Closed Loop Marketing niet langer kan overleven zonder informatietechnologie, nog een leuk weetje: volgens Gartner zullen CMO’s rond 2017 over een groter budget beschikken dan CIO. De toekomst ziet er voor u dus alvast rooskleurig uit, beste Marketeer!”

Share
Posted in Events, RealDolmen | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>